KIMONÓ MINTÁS JAPÁN PÉNZTÁRCÁK
Egy varázslatos világ...
Téged is lenyűgöznek Japán szépségei? A mesés tájak, a különleges kultúra, a gésák vagy éppen a gyönyörű kimonók világa? Hangulatos kis utcák, amiket a képeken és a filmeken láthatunk, régi és modern városrészek, hulló cseresznyevirágok...

Mit szólnál ha mindennap melletted lenne ennek a világnak egy kis darabja? 
Kiotó, ahol a mese kezdődik...
Vess egy pillantést erre a képre. Hát nem fantasztikus? Kimonó szöveteket láthatunk üvegoszlopokba csavarva, amelyeket kimonót viselő fiatal nők fényképeznek éppen az okostelefonjaikkal. Kiotóban kéz a kézben jár a régi és a modern...
Az oldalunkon kapható pénztárcák is ebből a mesebeli világból érkeznek az otthonodba!
A WA-KOMONO kollekció

A WA-KOMONO kollekció termékeinek teljes gyártási folyamata Japánban történik. 

A pénztárcák kellemes tapintású, különleges dupla-krepp szövetei, Kiotó és Hokuriku régiókban készülnek. A magas minőségű anyagokon a klasszikus japán dizájn elemei láthatóak, amelyeket a textilgyártó több mint 10,000 szövetminta közül válogatott ki! Gyakorta láthatunk ehhez hasonló mintákat a kimonókon is, igazán varázslatosak.

和KOMONO小紋工房

A szövetek feldolgozása és a termékek elkészítésének folyamata Kiotóban, a Komon Kobo névre hallgató műhelyben történik. A gyártó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a japán hagyományokat életben tartva, magas minőségű termékeket állítson elő, megfizethető áron

Tudtad?
A japánok nem szeretik félbehajtani a pénzt. Nem tartják szépnek a kettéhajtott, gyűrött bankjegyeket ezért a hosszú alakú pénztárcákat kedvelik jobban.
Következzenek a pénztárcák!

Sakura (sötétkék)

桜 

A szinte már Japán szimbólumává vált szakura virágzás. A pénztárca mintája a hulló cseresznyefavirágokot jeleníti meg az  éjszakában. Az élénk színek kombinálva a sötétkék háttérrel, egyszerre fejeznek ki vidám, de mégis elegáns hangulatot. 

Modern Ume (pink)

モダン梅 ピンク

A gyönyörű rózsaszínben pompázó ume, magyarul szilvavirág. A pénztárcához felhasznált két rétegű kreppszövet, a hagyományos japán ume mintát jeleníti meg modern "köntösben".  Egyszerre szexi és visszafogott. 
Ha megjelenik valahol, nem lehet nem észrevenni. 

Kojiro (fekete-fehér)

小次郎 黒

A Kojiro (ejtsd: Kodzsiró) egy erőteljes férfinevet jelent Japánban. A név egyértelműen az elegáns fekete-fehér minta egyszerű, de mégis kifejező erejére utal. Igazi, hagyományos japán stílus. 
A tárca unisex.  

Kotemari (fekete)

小手毬 黒

A kotemari aprólékos kézimunkával, kimonó selyemszövetből készített labdát jelent. Az értékes játékkal eredetileg a japán arisztokrácia gyermekei játszottak. 
A kotemarit új év alkalmából szokták a szülők gyermekeiknek ajándékozni. Az élénk színeket megjelenítő minta igazán különleges, pláne ha az ember ismeri a jelentését.

A WA-KOMONO pénztárcák termékleírása:
 Hosszú alakú, cipzáras pénztárca
 Anyag: dupla-krepp szövet (japánul: futakoshi chirimen)
 Belső rész: barna műbőr, középen cipzáras aprópénz tartó, két rekesz a bankjegyeknek és 12 kártyatartó. Kétoldalt számlák, blokkok és egyéb papírok tárolására alkalmas zseb is van.
 Gyártási hely: Japán
 Méret: 11 cm x 21 cm x 2 cm
A csomagot Japánból küldjük!
Egyszerűbb és gyorsabb, mint gondolnád! A csomagot a Japán Posta ePacket nevű szolgáltatásával postázzuk, amivel a szállítási idő kb. 1-2 hét, az ajtódig. A szolgáltatás rendkívül megbízható, mivel a csomag nyomkövető számmal és garanciával is rendelkezik! 2 munkanapon belül postázunk!
*Figyelem: Miután a postázás megtörtént, nem áll módunkban az esetleges késésekért felelősséget vállalni. További részleteket a szállításról és a vámdíjakról az ÁSZF oldalon találsz, amit a rendeléseddel elismertnek nyilvánítasz.
Egy kis meglepi!
Minden pénztárcához egy kis maneki-nekot adunk ajándékba! Az integető makcskafiguráról úgy tartják a japánok, hogy anyagi bőséget hoz a gazdájának. 

Az aprópénztartóba tedd majd, ott érzi a legjobban magát! :)
Melyiket választod?
KIMONÓ MINTÁS PÉNZTÁRCÁK
Ár: 25,500 Ft
Kedvezményes ár: 21,500 Ft!
Az ár magában foglalja a szállítási díjat Japánból (ePacket), a nyomkövetést és a garanciát is!
Felmerült benned bármilyen kérdés?
1. Hogyan történik a fizetés?
A terméket online, a bankkártyád segítségével tudod megvásárolni. A fizetési adatokat a "Kiválasztom a pénztárcámat!" gombra kattintás után tudod megadni.
2. Biztonságos a fizetés?
A fizetésed a legbiztonságosabb körülmények között történik. A bankkártya adataidat nem ismerjük, nem tároljuk, az összes bankkártya fizetést az amerikai Stripe kezeli, amely rendkívül szigorú biztonsági előírások szerint működik.
3. Nem érkezik az e-mail.
Rendelésedet automatikusan visszaigazoljuk a megadott e-mail címre. Ez általában néhány percet vesz igénybe. Bizonyos levelező rendszerek (pl. Gmail) esetében előfordulhat, hogy nem az elsődleges mappába, hanem a Promóciók vagy a Közösségi levelek közé érkezik a rendelés. Ha sehol sem találod, akkor kérjük nézd meg a spamok között!
4. Késik a csomag, lehet, hogy elveszett?
A csomagok nyomkövető számmal rendelkeznek, ezért rendkívül ritka esetnek számít, hogy eltűnjenek. Legtöbb esetben késés áll a probléma hátterében. Amennyiben azonban túl sok idő telik el (pl. 3-4 hét) a feladástól számítva, lehetőség van nyomozást kérvényezni a postákon, hogy részletes tájékoztatást kapjunk a csomag hol létéről. Ha a csomag valóban elveszett, vagy megrongálódott, úgy a garancia értékének megfelelő összeget visszatéríti a posta.
Amennyiben bármilyen további kérdésed lenne, kérjük írj egy emailt a következő címre:
 info@soltesz-japan.com
2021 soltesz-japan Minden jog fenntartva! Kyoto, Japan